Helgen som gått!

I fredags kväll hade vi vår sista Pot luck med gänget. Mitt och Emelies bidrag till Taco night (som var temat för kvällen) var lussebullar! :P Emelies mamma skickade saffran hit för några veckor sen och resten av ingredienserna handlade vi på förmiddagen innan vi satte igång med bakandet. Vi hade inte de bästa redskapen men lyckades blanda ihop en fin deg i vår stora kastrull med hjälp av stekspaden ;) Det dröjde inte länge förrän det luktade jul i lägenheten! De blev både fina och väldigt goda!! Och uppskattade av våra utländska vänner :)

Det blev en riktigt bra kväll hemma hos Yacine! Var längesen hela gänget var samlat, då alla har haft fullt upp med plugget nu inför alla Finals. Maten var supergod och sedan hade vi lite tävlingar/lekar innan jag och Emelie vid lite efter tolv blev hemskjutsade av Hazem (det snöade och var såå halt den natten!!)  Det kändes lite vemodigt att säga hejdå till alla :/ vet ju inte när vi kommer ses igen. Och en del kommer vi ju antagligen aldrig träffa igen! Tur det finns Skype och Facebook så man kan hålla kontakten där iallafall! Inte klokt vad fort den här terminen har gått! Kan inte fatta att det snart är dags att lämna Worcester! 

Igår var det en lugn dag :) Först Skype med mormor. Längesen vi pratade nu så det var jättekul! Sen blev det en tur till gymmet. Alltid skönt att komma dit :) Det var inte så mkt folk där heller vilket också var skönt! Efter gymmet åkte jag och Emelie till Blackstone valley som är ett stort shoppingcenter. Blev dock inte så mycket shopping, får spara det till NYC och Florida :) men hittade några snygga nagellack från OPI, en parfym och en liten present till Nicke. Sen blev det en god kvällsmat på TGI Friday's :)

Idag så har vi haft sovmorgon och ska om en timme gå till cafeterian för frukost/lunch och sedan ska vi läsa igenom arbetet inför presentationen på onsdag och packa lite. Sen är det träning vid 6pm och efter det Yoga. Skön dag :) 


Lussekattsbak!


Taconight hos Yacine! 


Yogastretchning igår efter gymet ;)


God Jul från Worcester!! Ho ho 


Kommentarer
Niklas

Jag vill också ha taco-night!

Svar: Vi hade ju taconight när du var här sist :) Du får säga de till dina vänner, att ni faktiskt kan äta annat än hamburgertallrik ;) hihi
Emma Persson

2013-12-08 @ 19:45:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma Persson

Clark University

RSS 2.0