Ledig måndag i Boston!

Idag tog jag och Emelie ledigt från allt vad plugg heter, efter en helg spenderad i biblan från morgon till kväll. Bra beslut tycket vi! 

Vi tog tåget in imorse och gick sedan till Marc Jacobs butiken på Newbury St. för att Emelie skulle köpa sin efterlängtade klocka. Den är såå fin!! Helt perfekt! En blandning av silver och roséguld med lite extra stenar. Vi köpte även lite presenter till de där hemma, snälla vi är va :D Blev även en sväng inom VS för några nya trosor (vågar knappt räkna hur många jag köpt sen jag kom hit...) till oss båda. Sedan kaffe :)


Förmiddagskaffe på Starbucks!

Sedan gick vi till Prudential Center för jag skulle köpa en ansiktskräm från Clinique som de har till bra pris på Sephora. Efter det promenerade vi i värmen(!!! strålande sol och 18 grader varmt, 18 november. Lite tokigt!) genom Public Garden ner till Faneuil Hall och kollade på de fina juldekorationerna, granen (som ska tändas imorgon) och åt till sist lunch. Blev på en fiskrestaurang vi ätit på tidigare, vi åt båda en laxpasta med pesto som var jättegod! 


Emelie i den julfina Gallerian! 


Lunchdags! 

Sedan gick vi till South Station och tog tåget hem till Worcester. Vi sprang snabbt upp på rummen med våra påsar innan vi gick bort till Thanksgiving middagen som Graduate School of Management anordnat. Vi blev bjudna på kalkon, sallad, grönsaker, potatismos, pumpapure, gravy (någon slags sås), cranberry sauce, stuffing och sen äpplepaj! Kalkonen, salladen och äppelpajen var god men det andra var ingen större smaksensation :P men snällt att de anordnat detta och vi fick ju kvällsmat! 



Ikväll är det yoga, vi ska strax kila bort. Imorgon är det biblan som gäller igen!! Ha det så bra :) Kram 


Kommentarer
Niklas

Vilken mysig dag ni verkar ha haft :) Boston ar verkligen en fin stad :)

Svar: Ja supermysig! :)
Emma Persson

2013-11-19 @ 15:53:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma Persson

Clark University

RSS 2.0