Tisdag!

Ikväll 6-9 pm är det dags för terminens första lektion :) spännande!!!

Idag har jag och Emelie fixat med försäkringspapper från skolan som skulle skrivas under här på Clark och scannas till Linnéuniversitetet! Alla utresande studenter i Sverige får en försäkring från Kammarkollegiet som täcker det mesta, vilket är bra.

Sen innan lunch löptränade vi i University park, helt galet svettigt! Man har fortfarande inte vant sig riktigt vid värmen och den höga luftfuktigheten här.. Men det va roligt och skönt :)

Lunch åt vi sedan i cafeterian på skolan och det va väldigt gott! Finns många rätter att välja på och är en buffé där man tar vad man vill. Ex alltid stor, fin sallads-/grönsaksbuffe, fisk, kött, vegetariskt, hamburgare, pizza, kyckling, sallader, wraps och sandwiches! Och enormt efterrättsbord med kakor, bakelser, pannkakor, jordnötssmör, bagels, mjukglassmaskin, popcornmaskin osv... Men det finns frukt oxå ;-)
Jag och Emelie har tänkt att äta den lunchbuffen tis-tors då vi har lektioner och sen laga resten själva i lägenheten :) lunchen i skolan kostar ca 6,5 dollar så är inte dyrt med tanke på att det är bra och vällagad mat med många valmöjligheter!

Nu ska jag läsa igenom en artikel vi har tills föreläsningen imorgon och vila lite innan det börjar ikväll.

Hoppas allt är bra med er där hemma! Är det något speciellt ni vill att jag fotar/berättar om får ni skriva en kommentar :) Kram!



Kommentarer
Anonym

Precis som du gör. Skriv om vardagliga händelser i ditt liv. Det känns få som vi är mef på fin resa o äventyr :)

2013-08-28 @ 21:47:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma Persson

Clark University

RSS 2.0