Effektiv torsdag!

Idag har jag och Emelie haft fullt upp och fixat massa nödvändiga saker!! Dagen började med träning, sen frukost, skrivit på hemtenta till nästa vecka, lunch i cafeterian, Skypedate med mamma och pappa, tvättade, promenad i det fina och varma höstvädret, yoga, lite mer tvätt och sen handling på både CVS (apotek) & Big Y (mat)! Lagom trötta nu och ska bli skönt att snart krypa ner i de nytvättade lakanen :D 

Imorgon ska vi göra klart det sista på hemtentan och även en läxa till nästa vecka. Sedan vid 4pm är jag, Emelie och Catalina (vår klasskamrat från Peru) hembjudna till Geory (en amerikan i klassen) på middag och vinprovning!! Ska bli så roligt! Catalinas man Juan Luis ska köra oss dit och hämta oss senare på kvällen. Vi ska även vara smakråd åt Geory som ska välja klänning till ett bröllop hon ska på.  Känns lite som vi är med i "Sex and the City" . Pax för att vara Carrie! 


Ett av många försök att få till en bra bild ihop ;) 

Ikväll fick vi yoga med simlaget! Älskar verkligen yogan!! Så avslappnande och vi har blivit mycket starkare och smidigare på bara de veckorna vi hållt på! 

Gott med "liten" morot som kvällssnack! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma Persson

Clark University

RSS 2.0