Måndag!

Tja tja bloggen!

Idag ringde klockan som vanligt 6,40 och 7am var jag och Emelie på gymet! Väldigt skön start på dagen och extra gott med frukost sen när man kommer hem! Dagen har sedan spenderats till plugg, plugg och lite mer plugg.. Alla artiklar att läsa/analysera och kapitel i böckerna att läsa och svara på frågor om är tidskrävande! Det är intressanta kurser men ibland känns det lite fööör mycket med alla läxor, inlämningar, tentor och projekt! Svårt att veta på en ny skola också hur mycket som krävs för de olika betygen etc. Men vi kämpar på och så hoppas vi det räcker :) 

Till lunch idag gjorde vi en snabb men god korv-och grönsaksgryta innehållande färsk kycklingkorv, gul lök, vitlök, morötter, champinjoner, tomatsås och kryddor. Till den serverades ris, gott gott :)

Efter några timmars till plugg efter lunch gick jag och Emelie en sväng (kortet på en drive-thru bankomat är därifrån!) och sedan har vi gjort klart en räkneläxa tills på onsdag. Höll på att bli tossiga ett tag av alla konstiga beräkningar (Tur vi har vår käre lärare Andreas i Växjö som kan supporta oss när amerikanarna krånglar till det för mycket;) ). Men nu är den som sagt färdiggjord och ikväll ska jag faktiskt prova på Yoga kl7,30-9pm. Vi får se hur det går, längesen sist!! Hoppas Emelie väljer att hänga på, alltid roligare när vi tränar ihop!! :) 

Imorgon är det tisdag och det betyder lunch i cafeterian! Såg på menyn att de blandannat skulle servera lamm, mmm vad gott! Annars blir det nog inget speciellt som händer. Träning, plugg & föreläsning på kvällen! Har varit fint höstväder idag, det märks att det går mot kallare tider nu. Kyligare på morgnar och kvällar! 

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag & att veckan fortsätter så! Kram på er







Kommentarer
Augusta

Drive-thru bankomat!? shit, ja det är jobbigt att kliva ur bilen :P

Svar: Ellerhur! Såklart man hittar det här ;)
Emma Persson

2013-09-17 @ 08:26:11
URL: http://utsikter.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma Persson

Clark University

RSS 2.0