Pot Luck at Yacines house!

Gårdagen såg ut som vanligt bortsett från kvällen. Började med gym vid 7am, frukost, lite plugg hemma och sen ett gruppmöte med ena klassen klockan 10am. Eftermiddagen ägnades också åt case-analys författande och tentaplugg inför kommande veckan! 

Men, vid 7pm blev vi på jag, Emelie & Xenia upphämta av Stephanie och Kirsten och vi åkte bort några kvarter till där Yacine bor på Florence St. Yacine är från Frankrike och han är också utbytesstudent från Sorbonne i Paris. Väl där mötte vi upp hela MBA-gänget för en Pot Luck dinner! Alla har väldigt mycket att plugga just nu så det va ett skönt avbrott :) Mitt och Emelies bidrag denna gången var en kycklingpaj med paprika, svamp, lök, vitlök, curry och stark ost! All mat var så god och vällagad, mums! Dock va det så mycket mat och desserter att man hade kunnat dela upp det på flera dagar, men åt ändå väldigt mycket och blev mätt som en plätt! På buffebordet igår fanns:
Spenat-& fetaost filodegspaj, Dolmar med myntayoghurt, Kinesisk stark (jättegod!) kyckling, vår kycklingpaj, baked corn, en gratäng med nötkött, green beans och svampsås, grönsaksrätter, quinoasallad, vitlöksbröd och sedan till dessert en tysk choklad/hallon kaka, en egypisk specialitet (med bl.a. Risnudlar och honung), någon form av kanelbullar & cookies!

Ja, som ni förstår var det väldigt mycket mat!! Allt jag smakade var väldigt gott :) 

Efter maten lekte vi lekar. En form av charader och frågelek där vi var i tre lag. Väldigt roligt och många skratt! Det är ett så härligt gäng och alla bjuder på sig själva och är glada och framåt :) 

Jo förresten. Yacine delar huset med  två andra killar och den ena hade för ca 12 år sedan studerat på Handels i Göteborg och bott där då, så han pratade flytande svenska!! Vi blev så chockade när han började prata med oss men det var riktigt kul! Han talade hela 12 olika språk!! Imponerande!! Idag är han doktorand på Clark, ca 45-50 år gammal ;) 

Nä nu ska vi äta frukost sen blir det bibblan hela dagen och på agendan står TENTAPLUGG!! Iiiiih. Men sen när vi i klara i em ska vi träna, dagens höjdpunkt!! 

Ha en härlig lördag alla godingar och njut av livet! 








Kommentarer
Augusta

Mysigt med middagar. Tycker ju maten är det roligaste med att resa så det där med pot luck verkar ju underbart! Hoppas plugget går bra nu. Lycka till med din fullspäckade vecka!

Svar: Ja det är verkligen trevligt då man både får prova på många nya maträtter och umgås utan plugg!! :) Tack så mycket, jag ska göra mitt bästa! Ha en fortsatt härlig helg :)
Emma Persson

2013-09-22 @ 10:06:05
URL: http://utsikter.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma Persson

Clark University

RSS 2.0